Bedankt voor Uw reservatie!

We zijn verheugd dat we U binnenkort zullen kunnen verwelkomen in onze Hostellerie Mont Kemmel ****, sinds 1954 een oord voor de échte levensgenieter en natuurliefhebber.

Om Uw verblijf goed te kunnen voorbereiden hebben wij speciaal voor U een webstek gemaakt met de mooiste, interessantste en meest fotogenieke plaatsen van Frans-, West- en Zeeuws-Vlaanderen in het algemeen en Heuvelland / Ieper in het bijzonder. Snuister even op www.top.vlaanderen . Wedden dat U heel wat plaatsjes zal ontdekken die U nog niet kende ? Plan nu al een bezoek in.

Hebt U van ons assistentie nodig, aarzel dan zeker niet om vooraf op tijd met ons contact op te nemen. Wij zijn er om U te helpen en van Uw verblijf een fantastische beleving te maken. We geven enkele voorbeelden: huren van fietsen, het organiseren van groepsactiviteiten, enzovoort. Het gemakkelijkste is om gebruik te maken van ons contactformulier.

Download alvast ook de laatste versie van onze mooie brochure over Hostellerie Mont Kemmel ****. Ze geeft U een goed overzicht van al onze faciliteiten. Wilt U het dagelijks reilen en zeilen van onze Hostellerie Mont Kemmel volgen, volg ons dan ook op facebook.

We wensen ook nogmaals te wijzen op het feit dat, behalve indien U een arrangement boekte, U steeds afzonderlijk dient te reserveren voor ons restaurant. Een kamer boeken betekent niet dat U automatisch een plaatsje in het restaurant heeft. U kunt dit best nu meteen doen via ons contactformulier. Allergieën dienen ook vooraf te worden gemeld, niet het moment zelf. Het restaurant is, behalve voor vooraf gereserveerde groepen, gesloten op maandag en dinsdag. U kunt dan bij onze collega’s in Heuvelland en Ieper terecht.

We wensen U alvast welkom en zien al uit naar Uw verblijf!

Kristine & Philippe & het Mont Kemmel **** team