fbpx

Corona-lockdown

Gezien de huidige toestand met betrekking tot corona is er besloten geweest om Hostellerie Kemmelberg **** alvast te sluiten tot zeker het eerste weekend van februari 2021. Noteer momenteel dus donderdag 4 februari 2021 als voorlopig laatste sluitingsdag.

Het zal dus de eerste keer zijn in het 66-jarige bestaan van de hostellerie dat er geen eindejaarsfeesten bij ons zullen doorgaan. Wij maken alvast van deze tweede lockdown gebruik om ons hotel, restaurant en event locatie verder up te graden en het domein verder netjes te onderhouden. Ook onze speciale webstek www.top.vlaanderen wordt verder uitgebreid om U ter dienste te zijn: u vindt er up-to-date informatie, websteks, 360° panoramafoto’s, enzovoort over tientallen toplocaties die U kunt gebruiken om uw volgend verblijf bij ons voor te bereiden. Volg onze activiteiten verder op facebook en instagram.

Van zodra het kan zullen we U, Uw gezin, organisatie of bedrijf, enz. opnieuw in de beste omstandigheden (en zelfs weer al eens nog een stukje beter als vroeger 😉 ) verwelkomen!

We wensen al onze gasten alvast het beste toe in deze bijzondere tijden. Zorg goed voor Uzelf en elkaar! Vergeet niet dat boven dichte, sombere wolken er altijd Zon te bespeuren valt. Geduld en het komt zeker goed!

Wolkendek gefotografeerd vanaf de terrassen van Hostellerie Kemmelberg **** (8 december 2020).

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.