fbpx

Foto’s restaurant Hostellerie Kemmelberg ****

Ziehier enkele foto’s van het gastronomisch restaurant Hostellerie Kemmelberg ****. We zijn gelegen op de top van de Kemmelberg in het mooie Heuvelland op zo’n 10 km van Ieper. Welkom!

Hostellerie Kemmelberg **** - Restaurant, Hotel, Vergaderzalen, Feestzalen in Heuvelland (nabij Ieper).
Hostellerie Kemmelberg **** – Restaurant, Hotel, Vergaderzalen, Feestzalen in Heuvelland (nabij Ieper).
Vanuit het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** hebt U zicht op een adembenemend panorama.
Vanuit het restaurant van Hostellerie Kemmelberg ****, gelegen in het mooie Heuvelland op zo’n 10 km van Ieper, hebt U zicht op een adembenemend panorama.
's Avonds is het ook bijzonder romantisch dineren in het restaurant van Hostellerie Kemmelberg ****.
’s Avonds is het ook bijzonder romantisch dineren in het restaurant van Hostellerie Kemmelberg ****.
Reeds sinds 1954 ontvangt Hostellerie Kemmelberg **** gasten met "stijl en klasse" in haar gastronomische restaurant.
Reeds sinds 1954 ontvangt Hostellerie Kemmelberg **** gasten met “stijl en klasse” in haar gastronomische restaurant.
Het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** combineert authentieke stijlelementen (zoals bijvoorbeeld de originele houten lambrisering, zilveren bestekken, Val St. Lambert glaswerk, ...) , met eigentijdse zitmeubelen en kunst.
Het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** combineert authentieke stijlelementen (zoals bijvoorbeeld de originele houten lambrisering, zilveren bestekken, Val St. Lambert glaswerk, …) , met eigentijdse zitmeubelen en kunst.
Vanaf dat het weer het enigszins toelaat dekken we graag voor onze gasten de tafel in op een van onze zonovergoten terrassen. Uniek in Vlaanderen.
Vanaf dat het weer het enigszins toelaat dekken we graag voor onze gasten de tafel in op een van onze zonovergoten terrassen. Uniek in Vlaanderen.

Indien U wil reserveren of assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@kemmelberg.be of op 057 45 21 60 (kantooruren). U kan ook gebruik maken van ons contactformulier.

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.