Bezoek Vlaanderen – Informatie voor internationale toeristen en zakenlui

Ieder jaar weer komen zeer vele mensen naar Vlaanderen. Toerisme Vlaanderen rapporteerde voor 2019 maar liefst 14+ miljoen aankomsten en zo’n 33+ miljoen overnachtingen. Wilt ook U een bezoek aan Vlaanderen organiseren, dan kunt U op deze pagina meer info vinden.

Welkom, U bent bij het panoramahotel Hostellerie Kemmelberg **** bij het juiste adres!

Wij helpen U graag Uw bezoek te organiseren. Wij kennen de regio, vervoersmaatschappijen, kunnen onze keuken aanpassen voor U en Uw gasten, de uurregeling voor het ontbijt van Uw groep aanpassen, enzovoort. In onze zalen kunt U Uw dagprogramma voorbereiden of nabespreken. U en Uw groep krijgen bij ons ook een van de mooiste panorama’s van Vlaanderen te zien. En nog zo veel meer!

Hostellerie Mont Kemmel **** - een ideale uitvalsbasis om Vlaanderen en zijn cultuursteden te ontdekken (Ieper, Brugge, Gent, Rijsel, enzovoort).
Hostellerie Mont Kemmel **** – een ideale uitvalsbasis om Vlaanderen en zijn cultuursteden te ontdekken (Ieper, Brugge, Gent, Rijsel, enzovoort).

Op deze pagina geven van informatie over de belangrijkste steden van onze regio. Deze zijn allemaal relatief vlot bereikbaar. Bent U een touroperator, een reisagentschap, een professionele organisatie, enz. en hebt U hulp nodig bij het bezoek aan Vlaanderen of Noord-Frankrijk, aarzel dan niet om met ons boetiekhotel / panoramahotel Hostellerie Kemmelberg **** contact op te nemen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld ons contactformulier. U kunt ons hotel gebruiken om Uw internationale meetings te organiseren en/of als uitvalsbasis te dienen voor bezoeken aan Ieper, Brugge, Gent, Brussel, Parijs, enz. . Neem eventueel ook een kijkje op Visit Flanders.

Tip: Wenst U snel en veilig te reserveren, dan kunt U dit onmiddellijk doen via onze reservatiemodule.

Alhoewel ons hotel zeer rustig is gelegen bij de historische stad Ieper (wereldbekend door zijn oorlogsverleden) zijn we toch vlakbij heel wat toeristische en zakencentra (Kortrijk met onder andere zijn Xpo waar jaarlijks tientallen beurzen doorgaan, Rijsel met zijn Lille Grand Palais, …).

Het hotel / restaurant Hostellerie Kemmelberg **** ligt in de belangrijke driehoek:

Hostellerie Kemmelberg **** in de driehoek Brussel - Londen - Parijs
Hostellerie Kemmelberg **** ligt in de driehoek Brussel – Londen – Parijs, dicht bij de Vlaamse cultuursteden Brugge, Gent en Rijsel.

Ook middenin Vlaamse cultuursteden / kunststeden:

Ze ligt ook niet zover van de belangrijke zeehavens:

We zijn bereikbaar via de luchthavens van:

Indien gewenst kunnen wij vervoer regelen van of naar een van deze luchthavens. Gelieve hiervoor vooraf met ons contact te nemen.