fbpx

Bezoek Vlaanderen – Informatie voor internationale toeristen en zakenlui

Ieder jaar weer komen zeer vele mensen naar Vlaanderen. Toerisme Vlaanderen rapporteerde voor 2019 maar liefst 14+ miljoen aankomsten en zo’n 33+ miljoen overnachtingen. Wilt ook U een bezoek aan Vlaanderen organiseren, dan kunt U op deze pagina meer info vinden.

Welkom, U bent bij het panoramahotel Hostellerie Kemmelberg **** bij het juiste adres!

Wij helpen U graag Uw bezoek te organiseren. Wij kennen de regio, vervoersmaatschappijen, kunnen onze keuken aanpassen voor U en Uw gasten, de uurregeling voor het ontbijt van Uw groep aanpassen, enzovoort. In onze zalen kunt U Uw dagprogramma voorbereiden of nabespreken. U en Uw groep krijgen bij ons ook een van de mooiste panorama’s van Vlaanderen te zien. En nog zo veel meer!

Hostellerie Kemmelberg **** in de driehoek Brussel - Londen - Parijs
Hostellerie Kemmelberg **** in de driehoek Brussel – Londen – Parijs

Op deze pagina voorzien we U van informatie over de belangrijkste steden van onze regio. Deze zijn allemaal relatief vlot bereikbaar. Bent U een touroperator, een reisagentschap, een professionele organisatie, enz. en hebt U hulp nodig bij het bezoek aan Vlaanderen of Noord-Frankrijk, aarzel dan niet om met ons boetiekhotel / panoramahotel Hostellerie Kemmelberg **** contact op te nemen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld ons contactformulier. U kunt ons hotel gebruiken om Uw internationale meetings te organiseren en/of als uitvalsbasis te dienen voor bezoeken aan Ieper, Brugge, Gent, Brussel, Parijs, enz. . Neem eventueel ook een kijkje op Visit Flanders.

Wij maakten ook, speciaal voor U, een mooie oplijsting van allerlei mooie en interessante bezienswaardigheden, atrracties, enz. en dit voor de gehele regio rond Ieper, Rijsel, Brugge, Kortrijk (kortom: van het “Vlaanderen” binnen zo’n 100 km van ons hote)l: zie de speciale website www.top.vlaanderen. Alleen al de meer dan 135 sferische panoramafoto’s (in 360-180° hoge resolutie en HDR = high dynamic range) zijn de moeite waard om te zien: het is alsof U zelf op de desbetreffende plaats staat! Bijzonder behulpzaam om Uw trip voor te bereiden.

Tip: Wenst U snel en veilig te reserveren, dan kunt U dit onmiddellijk doen via onze reservatiemodule.

Alhoewel ons hotel zeer rustig is gelegen bij de historische stad Ieper (wereldbekend door zijn oorlogsverleden) zijn we toch vlakbij heel wat toeristische en zakencentra (Kortrijk met onder andere zijn Xpo waar jaarlijks tientallen beurzen doorgaan, Rijsel met zijn Lille Grand Palais, …).

Het hotel / restaurant Hostellerie Kemmelberg **** ligt in de belangrijke driehoek:

Ook middenin Vlaamse cultuursteden / kunststeden:

Ze ligt ook niet zover van de belangrijke zeehavens:

We zijn bereikbaar via de luchthavens van:

Indien gewenst kunnen wij vervoer regelen van of naar een van deze luchthavens. Gelieve hiervoor vooraf met ons contact te nemen.

Hostellerie Kemmelberg **** beschikt over 23 stijlvolle kamers: groot en klein, luxueus of soberder, goedkoper of duurder… voor elk wat wils dus.

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.