Menu “Klaproos”

Het “Klaproos” menu wordt opgediend in het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** met uitzonderlijk servies (onder andere Bernardaud borden) en zilveren bestekken van Christofle Paris (Spatours, een gerenommeerde reeks bestekken die sinds 1862 bestaat).

In het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** worden uitzonderlijk servies en bestekken gebruikt. De tafelschikking is bijzonder verzorgd uitgevoerd.
In het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** worden uitzonderlijk servies en bestekken gebruikt. De tafelschikking is bijzonder verzorgd uitgevoerd.

Geniet van de gastronomie in een uitzonderlijk kader. Ziehier de voorgestelde gerechten van het “Klaproos” menu vanaf 3 Juli 2020:

Ceviche van zalm  I  smeuïge avocado  I  pompelmoes  I  bouillon kaffir-limoen

Gebakken st.-jacobsnootjes  I  jonge ui  I  asperges  I   gepekelde ui  I  emulsie waterkers (°)

Rundfilet  I  erwt, bloemkool en broodkorstjes  I  jus van paddenstoelen  I  kruiden-olie

Gemarineerde abrikoos  I  pistache  I  ijzerkruid  I  mascarpone


3-gangen 50 €
De gerechten voor het 3 gangen menu kunnen niet worden gewisseld.
(°) 4-gangen 65 €

Ook mogelijk: keuze één gerecht uit het menu ‘à la carte’ 35 € – Dessert 15 €

Restaurant Hostellerie Kemmelberg **** - Optionele kaasservice bij het Klaproos menu.
Restaurant Hostellerie Kemmelberg **** – Optionele kaasservice bij het Klaproos menu.

Supplement selectie geaffineerde kazen – Philippe Olivier – chutney en notentoast 8 € Wijnarrangement voor het Klaproos Menu: 25 €

Indien u allergieën hebt horen wij dit graag vooraf. Wij passen dan graag de gerechten (in de mate van het mogelijke) aan. Om een reservatie voor dit Klaproos Menu te maken in ons restaurant gebruik het contactformulier, mail naar info@kemmelberg.be of telefoneer ons tijdens de kantooruren op onze openingsdagen op het nummer +32 57 45 21 60.