fbpx

Sterke punten van onze vergaderlocatie / feestlocatie

Hostellerie Kemmelberg **** heeft diverse zalen, terrassen en een aangelegde tuin waar Uw feest of bedrijfsevenement kan laten doorgaan. Het unieke panorama krijgt U er overal als aardige extra bij.
Hostellerie Kemmelberg **** heeft diverse zalen, terrassen en een aangelegde tuin waar Uw feest of bedrijfsevenement kan laten doorgaan. Het unieke panorama krijgt U er overal als aardige extra bij.

Enkele goede redenen om bij Uw evenementen en feesten in Hostellerie Kemmelberg **** te laten doorgaan. De sterke punten van onze vergaderlocatie en feestlocatie zijn:

 1. Hostellerie Kemmelberg **** heeft een bewezen staat van dienst in de wereld van de gastvrijheid. Sinds 1954 ontvangen we zo’n 10.000 gasten per jaar, goed voor tientallen groepen, families, directies en organisaties per jaar. Met meer dan 3.000 events sinds de opening weten we alleszins waarover we spreken.
 2. Wij beschikken over diverse zalen, terrassen en een aangelegde tuin om Uw evenement op een zo goed mogelijke manier te laten doorgaan. Voor ieder type van evenement of feest kan de zaal geconfigureerd worden naar volgens Uw smaak, wensen en technische vereisten (theatervorm, U-vorm, met of zonder schrijftafels, enzovoort). Ontdek onze zalen: Jupiter, Saturnus, het Salon en de legendarische Bar.
 3. Al onze zalen hebben grote glaspartijen met direct zicht op de Frans-Vlaamse vlakte (overal daglicht dus, uniek in Vlaanderen!).
 4. De zalen op de tuinverdieping zijn bereikbaar via zowel een interne trap, een moderne lift (met plaats voor een rolstoelgebruiker en diens begeleider) of rechtstreeks via de aangelegde tuin.
 5. We beschikken over state-of-the-art apparatuur. Indien nodig en vooraf afgesproken kan een ingenieur/technicus U zelfs gedurende het gehele evenement bijstaan.
 6. Onze evenementenlocatie / vergaderlocatie / feestlocatie beschikt over een gastronomisch restaurant.
 7. Wij beschikken over 23 kleine en grote(re) kamers / junior suites waar 2, 3 of 4 personen kunnen logeren. Bij evenementen kunnen we tot zo’n 50-tal personen comfortabel herbergen en dit alles volgens de 4-sterren hotelstandaard. Voor nog grotere evenementen werken we eventueel ook samen met andere hotels in de buurt.
 8. Hostellerie Kemmelberg ligt in een beschermd natuurgebied, beschermd landschap en beschermde archeologische site. Rust gegarandeerd.
 9. Groepen hebben tal van mogelijkheden om activiteiten te doen: uitstappen naar de slagvelden van WO I, het museum “In Flanders Fields“, hopmuseum Poperinge, bruine kroegen, uitstappen met fiets / golfkarretjes of Vespa’s, Project- en Volkssterrenwacht AstroLAB IRIS , bezoek aan een brouwerij, Cassel en Rijsel, enzovoort. Wandelkaarten en fietsnetwerkkaarten zijn bij ons beschikbaar. Raadpleeg onze toerisme pagina.
 10. Hostellerie Kemmelberg **** beschikt over het internationaal erkende ecolabel “De Groene Sleutel“. Slechts weinige hotels in België beschikken over dit certificaat. Het is goed dat U uw evenement een groen imago kan geven.
 11. Volgens TripAdvisor, ’s wereld grootste onafhankelijke website van reizigers, behoort Hostellerie Kemmelberg **** tot de Top 25 van Belgische Kleine Hotels (niet mis als je weet dat er in België naar schatting meer dan 1.000 kleine hotels zijn!). Meer dan 87% van onze gasten quoteren hun verblijf als “zeer goed” of “uitstekend”.
 12. Wij beschikken over het kwaliteitslabel Q-label van Westtoer.
 13. Op de parking met camerabewaking van Hostellerie Kemmelberg **** kunnen tot 40 wagens worden geparkeerd. (°)

Kom de mogelijkheden van onze vergaderlocatie en feestlocatie met ons bespreken (afspraak via 057 45 21 60 of info@kemmelberg.be ). U kunt ook contact met ons zoeken via ons contactformulier. Sterke punten genoeg. 😉

Groepen, families, enz. kunnen steeds terecht in het restaurant van Hostellerie Kemmelberg ****. Deze wordt zo optimaal mogelijk ingericht naar gelang van de noden van het evenement.
Groepen, families, enz. kunnen steeds terecht in het restaurant van Hostellerie Kemmelberg ****. Deze wordt zo optimaal mogelijk ingericht naar gelang van de noden van het evenement. Indien nodig kan er ook worden uitgeweken naar een of meerdere van de andere beschikbare zalen (bijvoorbeeld het salon, de Jupiter zaal, enz.).

Het hotel beschikt over het internationale ecolabel “The Green Key”.

Hostellerie Kemmelberg **** beschikt al sinds 2015 over het internationale ecolabel "De Groene Sleutel".

(°) Voor grote(re) evenementen raden we aan de deelnemers met bussen tot aan het domein te brengen. Eventueel kunnen op de Dries (= markt) van Kemmel de wagens van de deelnemers worden samengebracht en dan met een pendelbus naar Hostellerie Kemmelberg **** worden gereden (< 5 minuten).

In tegenstelling tot wat bepaalde autocar-bedrijven U soms proberen te doen geloven, is Hostellerie Kemmelberg **** voor een goed onderhouden coach behoorlijk vlot bereikbaar. Zoals op de foto te zien is ontvangen wij er regelmatig, zelfs tot op onze privé parking vlak voor het hotel/restaurant. Ook de belbus van “De Lijn” komt tot op de top van de Kemmelberg.
In tegenstelling tot wat bepaalde autocar-bedrijven U soms proberen te doen geloven, is Hostellerie Kemmelberg **** voor een goed onderhouden coach behoorlijk vlot bereikbaar. Zoals op de foto te zien is ontvangen wij er regelmatig, zelfs tot op onze privé parking vlak voor het hotel/restaurant. Ook de belbus van “De Lijn” komt tot op de top van de Kemmelberg.

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.