fbpx

Screensaver open haard Mont Kemmel ****

Hij is klaar: de mooie sfeermaker video (screensaver) van de open haard van Hostellerie Mont Kemmel ****. Hij duurt in totaal zo’n 7,5 uur en de bedoeling is dat je hem opzet op je TV als achtergrond. Geluid niet te hard zetten en je bent direct in de stemming, sfeer, ambiance van de “Mont Kemmel ****”. Zeg maar een plaatsje aan een gezellige en unieke open haard. Glaasje wijn, knetterend haardvuur, kaarsjes, een dekentje, … laat maar los, romantiek ten top!

Omslag van de screensaver van de open haard van Hostellerie Mont Kemmel ****.

Deze ontspannende screensaver bevat zowel globale overzichten van de stenen open haard van Hostellerie Mont Kemmel **** als bijzondere close-ups. Scroll wat door de video en zoek de stukken uit die jij het prettigst vindt. Er is zeker voor elk wat wils bij.

Ziehier de link naar de YouTube video in full HD formaat (1.920 x 1.080 pixels): https://www.youtube.com/watch?v=O9au6rgiGGg .

In de komende maanden zal Hostellerie Kemmelberg **** nog een aantal andere digitale producten verspreiden. Onze gasten kunnen hun verblijf daarmee nog eens digitaal verlengen / herbeleven met deze prachtige opnames.

Verleden jaar al kwam Hostellerie Kemmelberg **** met de nieuwe webstek www.top.vlaanderen . Dit is een soort van digitale conciërge voor de hotelgasten: ze houdt een inventaris bij van de mooiste locaties van Frans-, West- en Zeeuws-Vlaanderen en bevat onder andere tientallen unieke hoge-resolutie 360° panoramische beelden van de streek. De gasten kunnen met behulp van deze webstek hun verblijf in de Hostellerie Mont Kemmel **** goed voorbereiden. Na het verblijf kunnen ze van de honderden beelden en informatie genieten als unieke souvenir aan hun verblijf in de streek. Zie het als een extra professionele dienstverlening toe naar de hotelgasten. Uniek!

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.