fbpx

Themamenu Honey & Honey 2023

Het themamenu voor 15 mei tot en met zondag 3 juli 2023 is ons “Honey & Honey” menu. In dit menu staan onze bijen centraal. Dit betekent niet dat wij nu persé overal onze lekkere eigen geoogste Mont Kemmel honing (Honey) willen verwerken. We doen dit uiteraard wel bij de bereiding van welbepaalde sausen. We maken in dit menu echter ook gebruik van bijvoorbeeld bijenkorfjes om gerechten in op te dienen, bieden u honingwijn / aperitief aan, laten je van honingraat proeven, enzovoort. Ook zie je hier en daar de zeskantige vormen terugkeren die uiteraard verwijzen naar de structuur van de honingraat.

En natuurlijk: “Honey” verwijst ook naar… je geliefde!

Ons themamenu wordt opgediend in een van de gezellige, authentieke zalen van Hostellerie Kemmelberg **** met uitzonderlijk servies (onder andere Bernardaud borden) en zilveren bestekken van Christofle Paris (Spatours, een gerenommeerde reeks bestekken die sinds 1862 bestaat).

Dagelijks kunt U dit menu ontdekken in Hostellerie Kemmelberg ****:

Ceviche van zeebaars met in honing gemarineerde groenten zoet zuur 
***   
Koud soepje van asperges met taartje van geitenkaas en asperges 
***   
Open ravioli van krab 
***   
Barbarie eend met een sausje van honing en rode vruchten 
***   
Kazen geselecteerd door de chef  (optie) 
***   
Soepje van rabarber met aardbeien, honing roomijs met nougatine 

U kan dit themamenu in 3, 4, 5 of 6 gangen nemen ( 60, 75, 90 of 105 €).
Kaas ipv dessert: + 10 €.
Arrangement – extra gang: + 15€.
Op zaterdagavond enkel in 4, 5 of 6 gangen.

Eventueel kan, voor een meerprijs, geopteerd worden voor een bijhorend wijnarrangement.

Geniet van de gastronomie in een uitzonderlijk kader.

Indien u allergieën hebt horen wij dit graag vooraf. Wij passen dan graag de gerechten (in de mate van het mogelijke) aan. Om een reservatie voor dit themamenu te maken in ons restaurant gebruik het contactformulier, mail naar info@kemmelberg.be of telefoneer ons tijdens de kantooruren op onze openingsdagen op het nummer +32 57 45 21 60. Het gemakkelijkst is evenwel om gebruik te maken van ons online reservatiesysteem.

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.