fbpx

Vandaag start ons gastronomisch Wildmenu

In het gastronomisch restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** werken we steevast met 2 menu’s. Eén daarvan is een thema-menu. Het voorbije thema was de Poperingse hop. Meer dan 600 mensen kwamen genieten van dit originele biermenu! Hierin waren diverse speciale en onderling totaal verschillende lokale bieren verwerkt. Onze gasten hebben deze bieren ook lekker kunnen degusteren.

We zijn in een kleurrijke herfst, onze foto’s getuigen hiervan. Nu het jachtseizoen al volop aan de gang is starten wij toepasselijk ook met een wildmenu. Onze Vlaamse chef Sven Blommaert plaatste niet alleen fazant, haas en eendenborst op de menu, maar ook (h)eerlijke wilde zalm. Het moet niet altijd vlees zijn, niet? Uiteraard ontbreken de bospaddenstoelen niet! Onze chef promoot hierbij ook de Belgische perenboeren met zijn “winter in je bord” dessertje op basis van de conference peer.

Wildmenu 2022

Tataki van wilde zalm / sesam / crumble van wasabi / koriander crème
****
Consommé van cantharellen met gekonfijte eendenbout
****
Risotto met boschampignons / gelakte filet van hazenrug in Luikse Siroop
****
Fazant / crème van kastanje / boerenkool / aardappelsoezen / jus van cèpes
****
Gepofte peer / crumble van amandelen / ijsgekoelde wintersabayon

Het is altijd best om te reserveren indien je dit menu wil komen degusteren. U kunt hierbij gebruik maken van ons online reservatiesysteem van het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** .

Omdat sommige mensen blijkbaar nog altijd denken dat ons restaurant alleen zou toegankelijk zijn voor hotelgasten: niks is uiteraard minder waar. Het restaurant is al sinds haar ontstaan in 1954 al altijd publiek toegankelijk geweest. Hotelgast of niet: u bent welkom! Maar wel best vooraf reserveren uiteraard. Doet U dit niet zelf rechtstreeks via onze website, mail dan naar info@kemmelberg.be of telefoneer naar 057 45 21 60 (woensdag tot zaterdag tussen 10h en 18h).

Dit wildmenu loopt nog tot het einde van het jaar.

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.