fbpx

Zaal “Jupiter”

De “Jupiter” zaal van Hostellerie Kemmelberg **** is een multifunctionele zaal : ze kan zowel voor vergaderlocatie als feestzaal worden gebruikt. Ze ligt midden in het natuurgebied “De Kemmelberg” (Heuvelland nabij Ieper).

 De "Jupiter"-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan op diverse manieren worden geconfigureerd. Hier zien we de "voordracht"-opstelling. In deze opstelling zijn 90 personen welkom.
De “Jupiter”-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan op diverse manieren worden geconfigureerd. Hier zien we de “voordracht“-opstelling. In deze opstelling zijn 90 personen welkom.

De “Jupiter” zaal beschikt over de volgende up-to-date infrastructuur:

 1. Internet: Wifi en vaste internetverbinding
  • Telenet Business: 750 Mbps/40 Mbps
 2. Mobiele en vaste Whiteboards
 3. Flipcharts
 4. ACER P6600 projector 
  • WUXGA 1920 x 1200 pixels, 5.000 lumens, VGA and HDMI-in
 5. ONKYO AV-Receiver HT-R640
  • Radio
  • Internet Radio
  • DLNA
  • PC In (audio van de PC kan onmiddellijk op de installatie worden aangesloten)
  • Audio/Video cinch connectors
  • HDMI-in connectors
  • USB
  • iPod
  • 7.1 Multichannel muzieksysteem op basis van Bose geluidsboxen
 6. Dimbare verlichting (met afstandsbediening)
 7. Telefoon° met speakerfaciliteiten
 8. Bar
 9. Air-conditioning
 10. Dubbel deurensas-systeem om volledige discretie te garanderen
 11. Toiletten (afgescheiden van de rest van het hotel)
 12. Extra zalen° (om bijvoorbeeld de groep van deelnemers te kunnen splitsen)

Indien U bepaalde zaken extra wil, gelieve dit op voorhand door te geven of te vragen aan de receptie van het hotel.

Deze zaal is zowel via een interne trap, lift of via de tuin bereikbaar. Ze kan gecombineerd worden met de “Saturnus”-zaal tot één grote zaal. Bijvoorbeeld: feestmaal in “Jupiter” en dansgelegenheid in de Saturnus-zaal.

 (°) extra kost

De "Jupiter"-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan gemakkelijk in 2 gedeeltes worden opgesplitst: één zijde voor de formele presentaties in een U-vorm (tot een twintigtal personen), een tweede gedeelte voor werkgroepen bijvoorbeeld. Dit alles mét zicht op het adembenemende panorama, uiteraard.
De “Jupiter”-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan gemakkelijk in 2 gedeeltes worden opgesplitst: één zijde voor de formele presentaties in een U-vorm (tot een twintigtal personen), een tweede gedeelte voor werkgroepen bijvoorbeeld. Dit alles mét zicht op het adembenemende panorama, uiteraard.
De "Jupiter"-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan gemakkelijk in 2 gedeeltes worden opgesplitst: één zijde als klaslokaal (tot 22 personen), een tweede gedeelte voor werkgroepen bijvoorbeeld.
De “Jupiter”-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan gemakkelijk in 2 gedeeltes worden opgesplitst: één zijde als klaslokaal (tot 22 personen), een tweede gedeelte voor werkgroepen bijvoorbeeld.
 De "Jupiter"-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan volledig volgens Uw smaak en noden worden ingericht. Hier een voorbeeld van een feestconfiguratie. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.
De “Jupiter”-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan volledig volgens Uw smaak en noden worden ingericht. Hier een voorbeeld van een feestconfiguratie. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.
 De "Jupiter"-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan volledig volgens Uw smaak en noden worden ingericht. Hier een voorbeeld van een configuratie naar aanleiding van een hernieuwing van de huwelijksbeloftes. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.
De “Jupiter”-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan volledig volgens Uw smaak en noden worden ingericht. Hier een voorbeeld van een configuratie naar aanleiding van een hernieuwing van de huwelijksbeloftes. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

U wil ook onze “Jupiter” zaal als vergaderlocatie, feestzaal, enz. gebruiken ? Contacteer ons via ons contactformulier of bel ons op +32 57 45 21 60.

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.