fbpx

Zaal “Saturnus”

De zaal “Saturnus” van Hostellerie Kemmelberg **** is een multifunctionele zaal : ze kan zowel voor vergaderlocatie als feestzaal worden gebruikt. Ze ligt midden in het natuurgebied “De Kemmelberg” (Heuvelland nabij Ieper).

De Saturnus zaal werd pas in 2018 in gebruik genomen. Ze beschikt over de modernste apparatuur en geeft direct uit op de aangelegde tuin.
De Saturnus zaal werd pas in 2018 in gebruik genomen. Ze beschikt over de modernste apparatuur en geeft direct uit op de aangelegde tuin.
De "Saturnus"-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we de "voordracht"-opstelling.
De “Saturnus”-zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we de “voordracht”-opstelling.

De “Saturnus” zaal beschikt over de volgende up-to-date infrastructuur:

 1. Internet: Wifi en vaste internetverbinding
  • Telenet Business: 750 Mbps/40 Mbps
 2. Mobiele en vaste Whiteboards
 3. Flipcharts
 4. 70″ Philips LED-TV met ambilight (inclusief alle Telenet Business kanalen en internet)
 5. ACER H7850 projector ( 4K, 3.000 lumens, VGA and HDMI-in, Audio)
  • De projector kan op projecteren op het grote Optoma-scherm.
  • De projector kan 90° gedraaid worden voor projectie links van de TV.
 6. Audio-Video ONKYO TX-NR515 AV-Receiver (HDMI met upscaling tot 4K)
  • Radio
  • Internet Radio
  • DLNA
  • PC In (audio van de PC kan onmiddellijk op de installatie worden aangesloten)
  • Audio/Video cinch connectors
  • HDMI-in connectors
  • USB
  • iPod
  • 5.1 MultiChannel muzieksysteem met krachtige Martin Audio AQ5 geluidsboxen
 7. Dimbare verlichting
 8. Telefoon° met speakerfaciliteiten
 9. Air-conditioning
 10. Dubbel deurensas-systeem om volledige discretie te garanderen
 11. Toiletten (afgescheiden van de rest van het hotel)
 12. Extra zalen° (om bijvoorbeeld de groep van deelnemers te kunnen splitsen)

Indien U bepaalde zaken extra wil, gelieve dit op voorhand door te geven of te vragen aan de receptie van het hotel.

Deze zaal is zowel via een interne trap, lift of via de tuin bereikbaar. Ze kan gecombineerd worden met de “Jupiter”-zaal tot één grote zaal. Bijvoorbeeld: feestmaal in “Jupiter” en dansgelegenheid in deze zaal.

 (°) extra kost

 De "Saturnus" zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we de "boardroom"-opstelling.
De “Saturnus” zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we de “boardroom”-opstelling.
De "Saturnus" zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we de "salon"-opstelling.
De “Saturnus” zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we de “salon”-opstelling.
 De "Saturnus" zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we een mogelijke "theater"-opstelling (90° gedraaid).
De “Saturnus” zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we een mogelijke “theater”-opstelling (90° gedraaid).
De "Saturnus" zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we een mogelijke U-opstelling voor 12 personen.
De “Saturnus” zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we een mogelijke U-vorm voor 12 personen.
De "Saturnus" zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we een mogelijke U-vorm voor 12 personen.
De “Saturnus” zaal op het tuinverdiep van Hostellerie Kemmelberg **** kan in diverse opstellingen worden opgezet. Hier zien we een mogelijke U-vorm voor 12 personen.

U wil ook onze “Saturnus” zaal als vergaderlocatie, feestzaal, enz. gebruiken ? Contacteer ons via ons contactformulier of bel ons op +32 57 45 21 60.

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.