fbpx

Contactformulier Receptie

Gebruik onderstaand contactformulier om gemakkelijk met de receptie van ons hotel / restaurant Hostellerie Kemmelberg *** in contact te komen. Tijdens de kantooruren en openingsdagen kunt U ons ook telefonisch bereiken via +32 57 45 21 60.

De receptie van Hostellerie Kemmelberg **** probeert U altijd zo snel mogelijk verder te helpen. Doe er gerust beroep op!
De receptie van Hostellerie Kemmelberg **** probeert U altijd zo snel mogelijk verder te helpen. Doe er gerust beroep op!

U ontvangt onmiddellijk een kopie van de inhoud van het contactformulier (uw boodschap of vraag dus) in uw mailbox. Zo blijft U ook gemakkelijk op de hoogte van de gestelde vraag.

Tip: Wanneer U binnen enkele minuten geen email ontvangt, controleer dan even of U wel het juiste e-mailadres hebt opgegeven. Het gebeurt maar al te vaak dat men een verkeerd e-mailadres doorgeeft waardoor wij U gewoonweg niet kunnen bereiken (tenzij er ook een telefoonnummer is opgegeven). Ten onrechte wordt er dan van uit gegaan dat de receptie een steek heeft laten vallen. 😉

  • Gelieve er nota van te nemen dat wanneer U een bericht krijgt dat Uw email werd doorgestuurd naar de receptie dit helemaal NIET betekent dat er een reservatie werd genoteerd! Reservaties worden altijd afzonderlijk en expliciet door onze receptie bevestigd. Krijgt U niet binnen een redelijke termijn een antwoord, contacteer dan zelf de receptie via info@kemmelberg.be of +32 57 45 21 60 (op dagen dat we zijn geopend tussen 11h en 16h).
  • Hebt U vragen over wat U kunt bezoeken in de regio van Heuvelland, Ieper en Noord-Frankrijk? Raadpleeg dan zeker onze “Toerisme” pagina of onze digitale conciërge top.vlaanderen: deze wijst U de weg naar tientallen attracties.
  • Wilt U zo snel en zo voordelig mogelijk een kamer of een arrangement boeken ? Gebruik dan onze veilige reserveringsmodule.
  • Vele vragen kunt U al zelf beantwoorden door gebruik te maken van de zoekfunctie op deze webstek. Rol hiervoor door naar onderaan het scherm: vul daar één of meerdere woorden in en de webstek geeft U direct een overzicht van alle pagina’s waar die woorden werden aangetroffen. In vele gevallen vindt U daar al een antwoord op Uw vraag.

  Laatste update: 20 december 2021

  Welkom - Welcome - Bienvenu

  Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.