Contactformulier Receptie

Gebruik onderstaand contactformulier om gemakkelijk met de receptie van ons hotel / restaurant Hostellerie Kemmelberg *** in contact te komen. Tijdens de kantooruren en openingsdagen kunt U ons ook telefonisch bereiken via +32 57 45 21 60.

De receptie van Hostellerie Kemmelberg **** probeert U altijd zo snel mogelijk verder te helpen. Doe er gerust beroep op!
De receptie van Hostellerie Kemmelberg **** probeert U altijd zo snel mogelijk verder te helpen. Doe er gerust beroep op!

U ontvangt onmiddellijk een kopie van de inhoud van het contactformulier (uw boodschap of vraag dus) in uw mailbox. Zo blijft U ook gemakkelijk op de hoogte van de gestelde vraag.

Tip: Wanneer U binnen enkele minuten geen email ontvangt, controleer dan even of U wel het juiste e-mailadres hebt opgegeven. Het gebeurt maar al te vaak dat men een verkeerd e-mailadres doorgeeft waardoor wij U gewoonweg niet kunnen bereiken (tenzij er ook een telefoonnummer is opgegeven). Ten onrechte wordt er dan van uit gegaan dat de receptie een steek heeft laten vallen. 😉

    • Hebt U vragen over wat U kunt bezoeken in de regio van Heuvelland, Ieper en Noord-Frankrijk? Raadpleeg dan zeker onze “Toerisme” pagina of onze digitale conciërge top.vlaanderen: deze wijst U de weg naar tientallen attracties.
    • Wilt U zo snel en zo voordelig mogelijk een kamer of een arrangement boeken ? Gebruik dan onze veilige reserveringsmodule.
    • Vele vragen kunt U al zelf beantwoorden door gebruik te maken van de zoekfunctie op deze webstek. Rol hiervoor door naar onderaan het scherm: vul daar één of meerdere woorden in en de webstek geeft U direct een overzicht van alle pagina’s waar die woorden werden aangetroffen. In vele gevallen vindt U daar al een antwoord op Uw vraag.

    Laatste update: 1 Augustus 2020