fbpx

Gastronomie in Heuvelland (Kemmel / Dranouter)

Het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** is bekend vanwege zijn regionale en Franse keuken en de zonovergoten terrassen met een zeer mooi panorama.
Het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** is bekend vanwege zijn regionale en Franse keuken en de zonovergoten terrassen met een zeer mooi panorama.

Zo’n 68 jaar al draagt Hostellerie Kemmelberg **** (Heuvelland, nabij Ieper) de gastronomie hoog in het vaandel. Het is altijd al een oord geweest voor de levensgenieter die zowel de regionale als de klassieke Franse keuken wil ontdekken en degusteren. Deze traditie houden we in eer.

Een weetje: het restaurant ligt eigenlijk in Dranouter. Enkel de voordeur van Hostellerie Kemmelberg **** ligt officieel in Kemmel. Alhoewel het postadres dus officieel slaat op de gemeente Kemmel, ligt 95% van het hotel en zijn restaurant in Dranouter.

Iedereen (ook niet-hotelgasten dus!) zijn bij ons van harte welkom!  

Het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** (Heuvelland, nabij Ieper) beschikt over een weids panoramisch zicht.
Het restaurant van Hostellerie Kemmelberg **** beschikt over een weids panoramisch zicht.

Ons restaurant brengt U:

  • dagelijks een royaal ontbijtbuffet (24 €)
  • op weekdagen (woensdag tot zaterdag): ‘s middags een 2 gangen marktmenu aan 29,50 €
  • dagelijks, liefst op reservatie, het themamenu (te verkrijgen in 4 of 5 gangen, 70 of 85 €).

Openingstijdstippen:
Groepen kunnen om het even wanneer komen mits voorafgaandelijke reservatie.
Algemeen publiek:
– middag: elke woensdag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag
– avond: op woensdagavond, donderdagavond, vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond.
Er wordt ook slechts één vaststaand menu opgediend.
Vooraf reserveren wordt aangeraden
en op dat ogenblik worden allergieën doorgegeven.

Best wel vooraf reserveren via info@kemmelberg.be of +32 57 45 21 60.  U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

Het keukenteam van Hostellerie Kemmelberg **** brengt op een stijlvolle manier vooral een seizoensgebonden Vlaamse regionale Franse keuken.
Het keukenteam van Hostellerie Kemmelberg **** brengt op een stijlvolle manier vooral een seizoensgebonden Vlaamse regionale Franse keuken.
Er zijn diverse tafelschikkingen beschikbaar in het restaurant: ronde tafels, centrale familietafel, tafeltjes voor duo's of eenlingen, lange tafels voor groepen, enzovoort.
Er zijn diverse tafelschikkingen beschikbaar in het restaurant: ronde tafels, centrale familietafel, tafeltjes voor duo’s of eenlingen, lange tafels voor groepen, enzovoort.
Tafelen op de top van de Kemmelberg is een unieke belevenis!
Tafelen op de top van de Kemmelberg is een unieke belevenis!
Hostellerie Kemmelberg **** aanvaardt Ecocheques van EdenRed, Sodexo en Monizze.

Tip: Wist U dat U bij ons, doordat we houder zijn van het internationale ecolabel “De Groene Sleutel”, zowel Uw restaurant- als hotelrekening ter plaatse ook met ecocheques (EdenRed & Sodexo) kunt betalen ? Ook de elektronische ecocheques van Monizze aanvaarden we. Aardig meegenomen, niet ?

Sluitingsdagen: Maandag & Dinsdag (behalve voor groepsreservaties)  

Gelieve nota te nemen van de openingsuren van het restaurant en deze te respecteren.

Openingstijden restaurant: ‘s middags: vanaf 12h, ten laatste om 13h 30 effectief aan tafel (bij 5-gangen menu’s ten allerlaatste om 13h aan tafel). Keuken sluit om 15h.
‘s avonds: vanaf 18h 30, ten laatste om 20h 30 effectief aan tafel (bij 5-gangen menu ten allerlaatste om 20h aan tafel).  Keuken sluit om 22h.

Bar sluit om 23h op gewone dagen, en om middernacht op zaterdagavonden (dit om de nachtrust van al onze hotelgasten te kunnen garanderen). Wil U afwijkingen op deze regel, bijvoorbeeld voor groepen, contacteer ons dan vooraf.

Om een reservatie te maken voor ons restaurant, gebruik ons contactformulier, mail naar info@kemmelberg.be of telefoneer ons tijdens de kantooruren op onze openingsdagen op het nummer +32 57 45 21 60. Het gemakkelijkst voor iedereen is evenwel gebruik te maken van het online reservatiesysteem voor ons restaurant.