fbpx

Picknicks op en rond “den berg”…

Met “den berg” bedoelen we uiteraard de Kemmelberg, de hoogste berg, euh heuvel, van Vlaanderen. Een picknick party is een leuke buitenactiviteit: samen met famlilie, vrienden, … kies je een leuk plekje uit (liefst wat vlak zodanig dat je op je gemak een laken er op kan uitspreiden) en organiseer je een lekkere maaltijd. Een panoramisch uitzicht is duidelijk een troef.

Hostellerie Kemmelberg **** organiseerde al diverse picknicks. Wist je dat dit al in de onmiddellijke nabijheid van ons hotel kan? Hieronder alvast enkele sfeerbeelden van zo’n plaatsen.

Tip 1: een opsomming van picknickplaatsen in Heuvelland vind je op de webstek van de Toeristische dienst van Heuvelland.
Tip 2: wilt U een mooi uitzichtpunt in de Vlaamse regio vinden? Bekijk dan onze kaart op top.vlaanderen . Zoom in op deze kaart en selecteer de groene uitzichtpunten. Hier doe je échte ontdekkingen voor een leuke dagbestemming.

Picknick aan de voet van de Kemmelberg:

De meest nabije picknick plaats is deze aan de voet van de Kemmelberg.
Bij zonsopkomst heb je er al een bijzonder mooi zicht.

Picnic in het Provinciaal Domein “De Kemmelberg”:

Picknick in Heuvelland – uitstap met een golfkarretje:

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.