fbpx

Royaal Ontbijtbuffet

Onze chefs bereiden iedere dag weer een dagvers royaal ontbijtbuffet. Wij proberen zoveel als mogelijk gebruik te maken van ofwel het lokale, regionale aanbod ofwel van bio- en/of fairtrade producten.

Het ontbijt wordt zowel geserveerd aan onze hotel- en seminariegasten als aan mensen die niet in ons hotel logeren (wel reserveren in dit geval). Voor hotelgasten is dit ontbijt in de kamerprijs inbegrepen, externen betalen 29 €. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts 17,50 €.

Tip: Verblijft U niet in het hotel, dan dient U altijd Uw ontbijt te reserveren. Dit kan hier online.

Het ontbijt wordt geserveerd in het salon, het restaurant, de bar of – bij mooi en stabiel weer – op een van de zonovergoten terrassen.

Praktische: het ontbijt wordt iedere dag geserveerd (in het restaurant of het salon op het gelijkvloers) tussen 8h en 10h30: het buffet wordt aangevuld tot 10h15, de ontbijtzaal sluit stipt om 10h30. Gelieve deze uurregeling te respecteren a.u.b..

Tip: Indien u omwille van beroepsredenen voor 8u00 uit het hotel wil vertrekken en een vroeg ontbijt wenst, gelieve dan tijdig de receptie te verwittigen (ten laatste om 20u00 op de avond voordien).

In het voorjaar van 2022 werd de ontbijtzaal volledig vernieuwd.
Hostellerie Kemmelberg **** organiseert dagelijks een royaal ontbijtbuffet gaande van 2 tot 200 personen.
Hostellerie Kemmelberg **** organiseert dagelijks een royaal ontbijtbuffet gaande van 2 tot 200 personen. Afhankelijk van het aantal gereserveerde personen wordt het buffet ofwel in de lobby ofwel in het salon georganiseerd.

Ons royaal ontbijt, opgediend aan tafel in een klassevol Arzberg-servies met zilveren bestek en eigentijdse koffiekannen, bestaat uit (°):

DRANKEN:
– lekkere Cava-bubbels
– vers en 100% puur sinaasappelsap 
– selectie van artisanale fruitsappen (streekproduct De Geperste Zaligheid)
– spuit- en platwater
– vijftien soorten eerste-klasse theeHarney & Sons Fine Teas ): Black Current, Citron Green, Tropical Orange, African Autumn, Chamomile Herbal, Earl Grey Supreme, Darjeeling, Peppermint Herbal
– keuze tussen expresso, koffie, latte machiato, cappucino, …. met heerlijke, vers gemalen koffie, zelfgemaakte Callebaut chocolademelk, warme en koude melk…

Bij het ontbijt van Hostellerie Kemmelberg **** worden onder andere de artisanale fruitsappen van "De Geperste Zaligheid" geserveerd.
Bij het ontbijt van Hostellerie Kemmelberg **** worden onder andere de artisanale fruitsappen van “De Geperste Zaligheid” geserveerd.

SPIJZEN:
verse stukjes fruit (minstens 4 soorten) waarmee je je eigen fruitsalade kunt maken
– mand met vers stukfruit (minstens 3 soorten)
– minstens twee soorten kwaliteitsconfituur
– twee soorten hesp (gekookte en gerookte)
– drie soorten kaas (waaronder minstens een streekkaas, Maredsous smeerkaas, …)
gerookte zalm 
– PUR yoghurt (bio, zowel natuur als met vruchten )
– hardgekookte eieren (omelet kan worden gevraagd en wordt voor U vers gebakken)
– 4 soorten broodjes (wit, meergranen, …)
– 3 soorten ontbijtkoeken (croissants, chocoladebroodjes, …)
– 2 soorten ontbijtgranen: corn flakes & granola
– vers, zelf op dikte te snijden kwaliteitsbrood (wit en bruin)
– DUALIT toaster met toastbrood
– Meli : peperkoek
– 6 soorten honing , waaronder onze op ons domein gemaakte honing (lokaler kan niet 😉 )
– 2 soorten smeersel: verse boereboter Zuid-Bellegoed , Becel
– Nutella-chocoladepasta, Kwatta hagelslag, Luikse stroop , Lotus speculoospasta, …

Meer dan 40 producten dus om de dag stevig in te zetten.

Voorwaar een Royaal ontbijtbuffet. 😉 

(°) Tijdelijk kan worden afgeweken van de bovenstaande lijst (bijvoorbeeld wanneer bepaalde producten niet voorradig zijn – ze worden dan vervangen door soortgelijke producten). Occasioneel worden er ook nog extra producten voorzien. Zo kun je vanaf dit voorjaar ook proeven van onze eigen Mont Kemmel honing en deze vergelijken met een aantal extra honingsoorten. Een extra beleving bij je ontbijt!

De ontbijten in Hostellerie Kemmelberg **** kunnen zowel privé worden georganiseerd in de gezellige bar, ofwel in het salon (het meest gebruikelijke) als in meerdere zalen tegelijkertijd (voor grotere groepsevents).
De ontbijten in Hostellerie Kemmelberg **** kunnen zowel privé worden georganiseerd in de gezellige bar, ofwel in het salon (het meest gebruikelijke) als in meerdere zalen tegelijkertijd (voor grotere groepsevents).
In onze kamerprijzen zit standaard een royaal ontbijt inbegrepen. Deze wordt normaal gezien in het salon opgediend rond een centraal opgesteld ontbijtbuffet.
In onze kamerprijzen zit standaard een royaal ontbijt inbegrepen. Deze wordt normaal gezien in het salon opgediend rond een centraal opgesteld ontbijtbuffet.
In principe wordt er dagelijks een ontbijtbuffet georganiseerd in Hostellerie Kemmelberg ****.
Voor de gasten die dat willen organiseert Hostellerie Kemmelberg **** een ontbijt op de kamer. De avond voordien geven ze dan op wat ze graag als ontbijt zouden willen. Eenvoudig!
Voor de gasten die dat willen organiseert Hostellerie Kemmelberg **** een ontbijt op de kamer.
De avond voordien geven ze dan op wat ze graag als ontbijt zouden willen. Eenvoudig!

Laatste update: 15 februari 2023.

Welkom - Welcome - Bienvenu

Bevestig dit als u onze tracking cookies accepteert. U kunt de tracking ook weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder gegevens naar services van derden te sturen.